Hoe werkt een Online Masterclass en waar vindt het plaats?

De online masterclass kun je vanaf jouw gewenste locatie online volgen. Je hebt hiervoor alleen een internet verbinding nodig. Je kunt de masterclass vanaf je telefoon of tablet volgen, maar ik raad je aan dit vanaf een laptop/vaste computer te doen. De ervaring leert dat dit het beste werkt. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail en jouw inloggegevens. Log tien minuten voor aanvang in, dan weet je zeker dat het lukt. Wanneer de online masterclass nog niet is gestart kom je in een wachtruimte. De Masterclass start vanzelf, daar hoef je niets extra's voor te doen. Nadat de Masterclass start zie je mij in beeld en hoor je mij. Ik kan jou niet zien of horen. Via de prive chat kun je mij jouw vragen stellen.

Zijn er kosten verbonden aan de Masterclass?

Je kunt de online masterclass gratis volgen.

Wat heb ik nodig om de Masterclass goed te kunnen volgen? 

Een goede internetverbinding en pen en papier. Ik raad je aan om andere programma's op je computer te sluiten. Deze vragen namelijk verbinding en aandacht van je en dat gaat ten koste van het geluid en de focus. Je hoeft zelf geen camera of microfoon te hebben om deel te nemen. Ik en de andere deelnemers zien of horen jou niet. 

Hoe kan ik mezelf aanmelden voor de gratis Masterclass?

Via deze pagina kun je jezelf aanmelden voor de online trainingen: https://giftedpeople.eu/gratis-masterclass/. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail. In deze mail vind je de inloggegevens. 

Hoe lang duurt de Masterclass en kan ik het terugkijken?

De online masterclass duurt ongeveer 1,5 uur. Dit is ook afhankelijk van het aantal vragen na afloop. De masterclasses worden meestal opgenomen en toegestuurd. Het heeft wel een voordeel om er live bij te zijn. Enerzijds omdat je dan actief mee kunt doen en anderzijds omdat je ook jouw vragen dan aan mij kunt stellen. Ik raad je daarom ook aan om live mee te doen. Je kunt hier steeds zien wanneer de volgende is: https://giftedpeople.eu/gratis-masterclass/

Hoe kan ik inloggen in voor de Masterclass? 

Na aanmelding ontvang je van mij een bevestigingsmailtje met daarin de link naar de online masterclass. Een uur voor de masterclass stuur ik je deze link nogmaals. Zorg er daarom voor dat mijn mails niet in je spambox belanden. Log tien minuten voor aanvang in, dan weet je zeker dat het lukt. Wanneer de online training nog niet is gestart kom je in een wachtruimte.  

Lukt het niet om je aan te melden of deel te nemen?

Heb jij je aangemeld maar geen mail ontvangen? Check dan even je spamfolder. Ook daar niets? Mail mij dan op info@giftedpeople.eu. Probeer je in te loggen, maar lukt het niet? Probeer het dan in een andere browser. Het kan ook helpen om de browser te herstarten.

Mijn geluid werkt niet, wat kan ik doen?

Open de masterclass dan in een andere browser. Het kan ook helpen om de browser te herstarten. Werkt het geluid wel, maar is het van slechte kwaliteit? Zet dan andere programma's op je computer/tablet of telefoon uit. 

Ik kan helaas toch niet deelnemen, wat kan ik doen?

Dat kan natuurlijk. Je hoeft niets te doen. Je ontvangt van mij een opname of de datum van de volgende masterclass. Je kunt je ook aanmelden voor een volgende masterclass (https://giftedpeople.eu/gratis-masterclass/). Lijkt me leuk als je er live bij bent.